Preview
Kwaliteitsvoorwaarden

Garantie en onderhoudsvoorwaarden

Als bedrijf geven wij standaard 1 jaar garantie u kunt echter voor een langere termijn kiezen maar dan kan uw offerte bedrag hoger uit komen.

Wij houden graag van eerlijkheid en transparantie daarom bieden wij geen langere termijn garantie aan omdat wij van mening zijn dat u uiteindelijk goedkoper uit bent. Dat betekent niet dat u geen onderhoud moet plegen aan uw pand.

Ook bestaat er nog een drie hoeks garantie deze garantie is bedoeld voor o.a. scholen, vve en overheidsgebouwen. Hierbij zal de leverancier, het uitvoerende bedrijf en de fabrikant samen een garantie verlenen.

Prijzen en BTW

Bij C.v.W Totaal-Schilderwerken staat de prijs en kwaliteitsverhouding gelijk.

Wat wij u aanbieden is goed schilderwerk, betrouwbaarheid, ontzorgen, flexibel, meedenken, klantgericht en een leuke werksfeer.

Onze kracht is dan ook teamwerk en ook u hoort daar als klant of opdrachtgever bij! Van mond tot mond is onze beste reclame.

BTW tarief

Het btw tarief voor woningen of gebouwen in de particuliere sector ouder dan 2 jaar is het lage btw tarief van 9% van toepassing. Voor bedrijven is het btw tarief 21%. Het kan zijn dat door de regelgeving van de overheid het btw tarief wijzigt in een ander tarief. Wij zijn dan altijd genoodzaakt om deze wijziging door te voeren en aan u door te rekenen. 

Wij zijn VCA gecertificeerd

Volg ons op Facebook

C.v.W. Totaal - Schilderwerken 
Buitenaf 9 
3362 WR Sliedrecht 

Telefoon
06 26 38 64 26
0184 42 64 94


E-mailadres
info@cvwtotaal-schilderwerken.nl

Diensten
Behang
Kleuradvies
Latex spuiten
Kleine houtrot reparaties
Buiten schilderwerk
Binnen schilderwerk
Advisering
Bemiddeling
Onderhoud

Privacy statement  |  Algemene voorwaarden

Copyright 2022 CVW Totaal-Schilderwerken